CFL grolys – det kan bare et eller andet

I alt den tid jeg har groet, har jeg aldrig brugt CFL pære før. Fordi jeg aldrig haft syntes der har været behov for det. Men eftersom de sidste par gange jeg har haft stiklinger, så har jeg følt der er behov for dem. Fordi de er blevet brændt og ikke bare blevet som de plejer og være. Flotte og pæne altså klar til det store telt. Jeg begyndte så på en mission for at prøve at finde ud af hvad jeg gør forkert.

CFL grolys – det kan bare et eller andet

Så jeg begyndte og læse og læse, spørge alle til råds. Jeg brugte ekstrem lang tid på YouTube for at se de der nørder, der har kæmpe farms. Måske havde de et svar, men jeg fik aldrig svar på mit stiklingsproblem. Men fik i den grad en helt masse anden viden, som fx at når man skal bruge LED så skal man kigge dens faktuelle watt forbrug. Ikke hvad producenten påstår den svare til. Det var faktisk ret dejligt og vide, men fik aldrig en svar på mine stiklinger. Jeg valgte så og tage ned til en grow shop som er lokaliseret i Århus, for at få afklaret mit spørgsmål. Jeg tænkte at det ville være det bedste da de burde have svar, de har sikkert også alle mulige andre tosser som mig der stiller mærkelige spørgsmål. 

Noget som jeg blev overrasket over

Jeg kom så endelig derned, så var jeg faktisk overrasket over hvor mange kunder der var dernede. Havde faktisk ikke troet at der var mange growers i Danmark. Jeg fik så snakket med den venlige ekspedient dernede. Og han virkede bare som om han vidste alt inden for growing, kunne faktisk ikke bruge de der tosser på youtube mere. Nu er det ham jeg vender tilbage til når jeg skal vide noget om grow. Nå men han anbefalede at jeg skulle bruge en CFL grolys da den ikke er lige så kraftigt. Som min 600w HPS pære som jeg brugte til mine stiklinger.

Nu når jeg tænker over det kan jeg sku godt se måske var det lidt dumt og bruge en 600w HPS pære til mine små sårbare stiklinger. Jeg havde kun regnet med jeg skulle købe en CFL pære men man skal rent faktisk have en reflektor som der passer til, og det fede ved den er faktisk at man ikke skal købe en ballast til den reflektor, og det super fedt da man ikke skal bruge flere penge wuwuw.

Up Next

Den bedste pullover dame

Der er mange der vælger sådan en god pullover dame trøje fra den her forhandler og det er fordi den kan noget i dag....

Prøve sig frem med Canna Flush

I al den tid jeg har groet, havde jeg aldrig tænkt over at bruge flush før de gange jeg har høstet. Mange har anbefalet det,...

Discover

Other Articles

Den bedste pullover dame

Der er mange der vælger sådan en god pullover dame trøje fra den her forhandler og det er fordi den kan noget i dag....

Prøve sig frem med Canna Flush

I al den tid jeg har groet, havde jeg aldrig tænkt over at bruge flush før de gange jeg har høstet. Mange har anbefalet det,...

En meget god boogietrailer til dig i dag

En af de bedste trailer derude i dag det er nemlig den her meget gode boogietrailer, og det er noget som jeg er glad...