Prøve sig frem med Canna Flush

I al den tid jeg har groet, havde jeg aldrig tænkt over at bruge flush før de gange jeg har høstet.
Mange har anbefalet det, da de synes det var noget rigtig godt noget at bruge. Så på en kedelig mandag morgen tænkte jeg. Hvorfor fanden ikke lige prøve og undersøge dette her produkt, nu når de fleste siger dette produkt er så godt.

Prøve sig frem med Canna Flush

Jeg har så undersøgt dette her produkt og fundet ud af at det er pissegodt at bruge flush før man høster da. Det giver dine skud en meget bedre smag. Men fandt ud af noget andet som der kunne være rigtig godt. Sådan virkelig virkelig. Det var at jeg kunne flush i når jeg var nået halvvejs i min proces’ med mine planter.  Og det ville være rigtig godt for mig da jeg altid har haft problemer. Med at gødning ophober sig i mine planter.

Nå, jeg vælger så at tage ned til den lokale growshop i Århus. For at måske kunne få lidt mere viden om dette her produkt som jeg måske ikke kunne finde på nettet. Da jeg så kom der ned og spurgte ind til dette produkt. Så fortalte de mig faktisk at det jeg selv havde fundet frem til, var rigtig, og det var et super godt valg.

Da cannabis er noget man indtager så man vil ikke have sådan en kemisk efter smag. Og at man nogle gange godt kan smage forskel på et produkt. Som der er blevet flush’et og et produkt der ikke er.

Jeg fik så købt dette produkt fordi nu efter alle havde sagt at dette ville være så godt. Så var jeg altså bare nødt til at lige at prøve det. Da jeg alligevel var nede i den lokale growshop, så havde jeg allerede i tankerne. At jeg ville prøve og se om man virkelig kan smage forskel, så jeg købte nogle frø.

Dog kan jeg også sige dig, at det her med en boogietrailer er det eneste rigtige – læs med her!

Eksperimenter hjemme

Så jeg kunne lave et eksperiment derhjemme, hvor jeg har 2 planter præcis de samme 2 men den ene Canna Flush jeg til sidst. Jeg begyndte så på dette eksperiment og kunne bare ikke vente til jeg har færdig og ville kunne prøve og smage forskellen på de her 2 planter.

Da det så blev tid til at høste, var jeg bare så spændt og kunne bare ikke vente til det var tørt og til at ryges. Jeg fik så høstet mit produkt og ventet og ventet indtil det var tørt så jeg kunne ryge det.

Nu var det tid til at ryge, konen var ude af huset så perfekt tidspunkt. Jeg laver så 2 joints sammen med en kammerat, og han ved kun hvilken der er er blevet flushet også skal vi ryge og skal vi prøve og se om jeg kan smage forskel. 

Nu skal jeg til at fortælle jer det i har ventet længe på, og man kan faktisk ikke smage forskel synes jeg hverfald, men min kammerat kunne sådan virkelig meget. 

Up Next

Den bedste pullover dame

Der er mange der vælger sådan en god pullover dame trøje fra den her forhandler og det er fordi den kan noget i dag....

Prøve sig frem med Canna Flush

I al den tid jeg har groet, havde jeg aldrig tænkt over at bruge flush før de gange jeg har høstet. Mange har anbefalet det,...

Discover

Other Articles

Den bedste pullover dame

Der er mange der vælger sådan en god pullover dame trøje fra den her forhandler og det er fordi den kan noget i dag....

Prøve sig frem med Canna Flush

I al den tid jeg har groet, havde jeg aldrig tænkt over at bruge flush før de gange jeg har høstet. Mange har anbefalet det,...

En meget god boogietrailer til dig i dag

En af de bedste trailer derude i dag det er nemlig den her meget gode boogietrailer, og det er noget som jeg er glad...